Skip to content

Nano Coating Steigerhout – Bescherming, reiniging en waterafstotend van steigerhout

Nano Coating Steigerhout: Steigerhout wordt steeds vaker gebruikt als hout keuze voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Dit komt vaak door de robuuste en natuurlijke uitstraling van steigerhout. Doordat steigerhout vaak het hele jaar buitenstaat als meubel, krijgt het ook te maken met slijtage, verkleuring en aantasting door vocht en vuil. Chemona Wood Coat is de ideale oplossing om uw steigerhout te beschermen en om aanslag te verwijderen. Chemona Wood Coat is een product met een natuurlijke basis, water gedragen. Een organische coating op basis van nanotechnologie. Zelf organiserende nano moleculen geven het oppervlak een beschermingslaag met waterafstotende en olie afstotende eigenschappen.

nano coating steigerhout
nano coating steigerhout

Wat is Chemona Wood Coat?

Chemona Wood Coat is een innovatieve, watergedragen coating gebaseerd op nanotechnologie. Deze coating vormt een ademende, onzichtbare beschermlaag die zowel water- als olieafstotend is. Dankzij de zelf-organiserende nanomoleculen biedt deze laag langdurige bescherming tegen vervuiling, mos- en algengroei, zonder de natuurlijke uitstraling van het hout aan te tasten.

Voordelen van Chemona Wood Coat

  1. Ademende Coating: Voorkomt vochtophoping en houtrot.
  2. Onzichtbare Bescherming: Behoudt de authentieke uitstraling van steigerhout.
  3. Onderhoudsbesparing: Vermindert de noodzaak voor frequent schoonmaken en onderhoud.
  4. Hydro- en Oliefoob: Biedt uitstekende water- en olieafstotende eigenschappen.
  5. Weerbestendig: Voorkomt doorslag bij regenval en beschermt tegen UV-stralen.

nano coating steigerhout

Toepassingen

Chemona Wood Coat is geschikt voor diverse houten oppervlakken, inclusief steigerhout. Het kan worden toegepast op houten tuinmeubels, vloeren, schuttingen, hekwerken, steigers, vlonders en tafels. Het is effectief op verschillende houtsoorten zoals eikenhout, mahoniehout, teakhout, en vurenhout.

Hoe Chemona Wood Coat te gebruiken?

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon en droog is.
  2. Applicatie: Breng de coating gelijkmatig aan met een kwast, roller of spuit.
  3. Droogtijd: Laat het oppervlak drogen zoals aangegeven op de productverpakking.

Onderhoud & duurzaamheid

Een van de grootste voordelen van Chemona Wood Coat is de duurzaamheid. De coating biedt langdurige bescherming, wat betekent dat u minder tijd en geld kwijt bent aan onderhoud. Periodiek schoonmaken met een zachte borstel en milde zeep is voldoende om het hout in optimale staat te houden.

nano coating steigerhout - Nanocating
nano coating steigerhout – Nanocating
Inhoud 60 Milliliter, 250 Milliliter, 1 Liter
Doel Beschermen oppervlak, Reductie kalkaanslag, Tranparante coating, UV & kleurbescherming, Vuil & vetwerend, Waterafstotende werking
Object Houten (tuin)meubels, Houten vloeren, Schuttingen & hekwerken, Steigers & vlonders, Tafels
Ondergrond Eikenhout, Mahoniehout, Onbehandelde houtsoorten, Teakhout, Vurenhout

Milieuvriendelijk

Chemona Wood Coat is niet alleen effectief, maar ook milieuvriendelijk. De watergedragen formule bevat geen schadelijke oplosmiddelen, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.
Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Klanttevredenheid

Gebruikers van Chemona Wood Coat zijn lovend over de prestaties van het product. Veel klanten melden dat hun houten oppervlakken langer mooi blijven en beter bestand zijn tegen de invloeden van het weer. De eenvoudige applicatie en het lage onderhoud maken het een favoriet onder zowel doe-het-zelvers als professionals.

Conclusie over Chemona Wood Coat

Met Chemona Wood Coat kunt u uw steigerhout eenvoudig beschermen tegen de elementen, waardoor de levensduur en esthetiek van het hout aanzienlijk worden verlengd. Of het nu gaat om tuinmeubels, vloeren of schuttingen, deze innovatieve coating biedt de ultieme bescherming en zorgt ervoor dat uw hout er altijd op zijn best uitziet.

Voor meer informatie over dit product en om het te bestellen, bezoek de Chemona World website.

nano coating steigerhout

Lees ook ons andere blog over het impregeren van textiel zoals tentdoek

Cart
Back To Top